سفارش تبلیغ
صبا ویژن

6 نکته مهم هنگام کار با کامپیوتر

زمانی که با کامپیوتر کار می کنید و یا در یک شرکت  مجبورید در همان موقعیت  برای ساعت ها  حتی نصف روز بدون فعالیت بنشینید، این نه تنها به شما و چشم شما لطمه می زند، بلکه باعث مشکلات سلامتی دیگر مانند افزایش وزن نیز می شود.
زمانی که با کامپیوتر کار می کنید و یا در یک شرکت مجبورید در همان موقعیت برای ساعت ها حتی نصف روز بدون فعالیت بنشینید، این نه تنها به شما و چشم شما لطمه می زند، بلکه باعث مشکلات سلامتی دیگر مانند افزایش وزن نیز می شود.

 برای سالم ماندن در محل کار موارد بسیار ساده ای  برای حفظ سلامتیتان وجود دارد که باهم مرور می کنیم: 

1– به خود استراحت کوچک بدهید 
اگر شغل  شما در یک مکان نشستن برای ساعتها است ، استراحت کوچک لازم است. شما می توانید به کافه تریا یا دستشویی بروید و یا فقط در اطراف فضای اداری راه بروید. این به شما  یک استراحت از وضعیت بد را می دهد و همچنین یک ورزش خوب برای بدن شما است.

2– خوردن میوه جات 
هنگامی که شما در محل کار هستید بدی کار اینست که  واقعا متوجه نیستید که  چه مقدار غذا می خورید. پس باید خوردنیهای مناسب در محل کار داشته باشید مثل میوه و سبزیجاتی مثل هویچ و ….

3– نوشیدن مقدار زیادی آب 
نوشیدن مقدار زیادی آب  هنگامی که  مشغول به کار هستید بسیار مهم است . هنگامی که شما کم تحرک هستید، فکر می کنید تشنه نیستید، اما  در هر صورت بدن به آب نیاز دارد.

4– ورزش های کوچک 
می توانید تمرینات کششی کوچک و یا چند حرکت  یوگا را انجام دهید اگر در فضای مورد نیاز  بتوانید آن را انجام دهید. کشش بدن به شما اجازه استراحت می دهد.

5– زیاد قهوه نخورید 
بسیاری از افرادی که زمان زیادی را در محل کار هستند به قهوه معتاد می شوند. آنها این کار را برای داشتن انرژی بیشتر انجام می دهند چون کافئین قهوه موجب بی خوابی می شود. اعتیاد به کافئین می تواند واقعا اعتیاد ناسالم باشد و اگر می خواهید در محل کار سالم باشید، نیاز به کاهش در مصرف کافئین  دارید.

6– استراحت 
برای دوری ازمانیتور چشم منعکس کننده وضعیت سلامتی شماست. استراحت کافی و جلوگیری از نگاه کردن به مانیتور خوب است.  چشم خود را مالش ندهید اگر  سالم غذا بخورید، استراحت منظم با تمرینات ورزشی در یک فضای محدود کار، داشته باشید  سالم خواهید بود. همچنین عصرانه را با توجه به وزن خود کاهش دهید.



      

نظر مداحان اهل بیت پیرامون یک مراسم تفرقه انگیز


 چه بسا این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد در این صورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود.
در آستانه هفته وحدت
چه بسا این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد در این صورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود.

به نقل از فرهنگ نیوز، با پایان ماه محرم و صفر، روزهای شادی اهل بیت فرا می رسد. ماه ربیع الاول، ماهی است که مناسبت هایی همچون میلاد رسول گرامی اسلام و امام جعفر صادق (ع) در آن واقع شده است. نهم ربیع الاول روزی است که از دید علما باید گرامی داشته شود و جشن برپا شود. اما دلیل آن و چگونگی برگزاری آن حائز اهمیت است که توجه به آن ضروری است. این روز ، روز آغاز ولایت حضرت بقیت الله الاعظم ارواحنا فداه می باشد. بی توجهی به این موضوع تبعاتی را به دنبال خواهد داشت که گاه قابل جبران نیست. عده ای از روی کوته فکری و عدم توجه به مسائل دینی آب به آسیاب دشمنان می ریزند در حالی که نباید اینگونه باشد.

در کتاب نهم ربیع که نویسنده آن «مهدی مسائلی» است با عنوان زیرین «آسیب‌شناسی انسجام شناسی» توسط انتشارات وثوق منتشر شده است که در آن علاوه بر بحث تاریخی درباره تاریخ قتل خلیفه دوم و ابولولو، بررسی روایت‌شناسی «روایت نهم ربیع‌الاول» نظر مراجع تقلید اعم از مقام معظم رهبری، آیات عظام نوری همدانی، مکارم شیرازی، مصباح یزدی، وحید خراسانی، مظاهری و همچنین مرحوم آیت‌الله بهجت(ره)، آیت‌الله ملکی تبریزی(ره) و آیت‌الله فاضل لنکرانی(ره) ارائه شده است.
 
 9 ربیع الاول تاریخ قتل خلیفه دوم نیست 
 
در این کتاب عنوان شده است که اساساً قتل خلیفه دوم روز 9 ربیع الاول نبوده است. بلکه بر اساس اعلام اکثر علمای شیعه و مورخان سنی و شیعه تاریخ قتل خلیفه دوم 26 یا 27 دی‌الحجه سال 23 هجری بوده است و روز 9 ربیع الاول روز کشته شدن عمر بن سعد به دست مختار ثقفی است که در آن سال‌ها جشن‌هایی به این زمینه گرفته می‌شد که بعدها به دلیل هم اسم بودن عمر بن سعد با خلیفه دوم به این نام یعنی «عمر کشون» مشهور شده است. 
 
* استفتاء مقام معظم رهبری، آیات عظام نوری همدانی و مکارم شیرازی درباره «عیدالزهرا» 
 
در بخشی از این کتاب استفتائاتی در این زمینه گرفته شده و آمده است: در قرن های اخیر چنین مرسوم بوده است که عامه شیعیان در روز نهم ربیع - با توجه به نسبتی که به این روز می‌دهند - توجهی خاص به این روز داشته و مجالسی را در آن تشکیل می‌داده‌اند.
 
از صحت و سقم این انتساب که بگذریم آن چه موجب نگرانی است انجام اعمال و گفتار خلاف شرعی است که در بعضی از این مجالس صورت می‌گیرد و از ساحت فرد مسلمان و شیعه اهل‌بیت(ع) به دور است و آن چه بر این نگرانی می‌افزاید وجهه شرعی دادن بعضی افراد به این اعمال خلاف شرع است که با بهانه «رفع القلم» و... انجام می‌گیرد.
 
متأسفانه در سالهای اخیر و با امکانات جدیدی هم که به وجود آمده، امکان ضبط تصاویر یا صوت این مجالس برای شرکت کنندگان در آن به سهولت وجود دارد که در بعضی موارد این فیلم ها و صوت‌ها به کشورهای مجاورمان که شیعیان و اهل تسنن در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند نفوذ یافته و باعث ایجاد فتنه و ریختن خون پاک شیعیان آن منطقه گردیده است. با توجه به نکاتی که گفته شد خواهشمند است نظر شریف معظم له را نسبت به این سؤالات بیان فرمائید.
 
1. حکم برپایی این گونه مجالس با صورتی که گفته شد چیست؟
 
2. شرکت در این مجالس چه حکمی دارد؟
 
3. نظر حضرت عالی درباره «رفع القلم» که مجوز انجام بعضی گناهان و مناهی در این ایام می‌شود چیست؟
 
4. توصیه‌ای به این افراد را بیان کنید.
 
آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به این استفتا می‌نویسند: هرگونه گفتار یا کردار و رفتارى که در زمان حاضر سوژه و بهانه به دست دشمن بدهد و یا موجب اختلاف و تفرقه بین مسلمین شود شرعاً حرام اکید است.
 
آیت‌الله نوری همدانی نیز می‌نویسد: چیزی به عنوان رفع قلم در روز به خصوصی نداریم و مسلمانان باید از تفرقه بپرهیزند و از هر چیزی که موجب وهن مذهب می باشد جداً اجتناب نمایند.
 
آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ خود به این استفتا مرقوم کرده است: اولاً: روایتی با عنوان رفع قلم در آن ایام مخصوص در منابع معتبر نداریم. و ثانیاً بر فرض چنین چیزی باشد که نیست، مخالف کتاب و سنت است و چنین روایتی قابل پذیرفتن نیست و حرام و گناه در هیچ زمانی مجاز نیست.
 
هم چنین سخنان رکیک و کارهای زشت دیگر. و ثالثاً: تولّی و تبرّی راه‌های صحیحی دارد نه این راه‌های خلاف.
 
* آیت‌الله بهجت(ره): عیدالزهراء روز بیان مشترکات میان شیعه و اهل تسنن و ترک لعن است.
 
بنابراین گزارش در کتاب «در محضر حضرت آیت الله العظمی بهجت» ، نوشته محمدحسین رخشاد ، آیت‌الله بهجت(ره) نیز درباره برگزاری مجالس به مناسبت حضرت زهرا (س)(عیدالزهراء ) توصیه می‌فرمودند که به بیان فضایل اهل بیت(ع) به‌ویژه حضرت زهرا(س) و بیان حدیث ثقلین پرداخته شود.
 
به فرموده ایشان شیوه مرحوم آیت الله بروجردی(ره) نیز همین بوده است یعنی بیان مشترکات میان شیعه و اهل تسنن و ترک مطاعن و مثالب یا لعن و سب آشکار.
 
آیت الله بهجت(ره) درباره برخی از رفتارها به نام عیدالزهرا نیز می‌گوید: چه بسا ... این کارها موجب اذیت و آزار و یا قتل شیعیانی که در بلاد و کشورهای دیگر در اقلیت هستند گردد در این صورت اگر یک قطره خون از آنها ریخته شود ما مسبب آن و یا شریک جرم خواهیم بود.
 
آیت الله بهجت(ره) بر ضرورت دقت شیعیان در گفتار و رفتار تاکید بسیاری داشتند که مبادا موجب تحریک اهل سنت شود و بسیار بر تقیه عملی و قولی تاکید می کردند اما تقیه و تزلزل قلبی را حرام می دانستند.
 
* آیت‌الله جاودان: شیعه‌ها را سر می‌بریدند، ثوابش باشد برای آن سخنران و آنها که تشویقش کردند
 
خبرنگار فرهنگ نیوز ضمن تماس با مداحان مطرح کشور نظر آنان را در این زمینه جویا شده است:
 
حاج منصور ارضی: یکی از نزدیکان ایشان عنوان کرد مسیر حاج منصور ارضی، مسیری است که رهبر انقلاب در این زمینه داشته اند و به لزوم عدم برگزاری چنین برنامه هایی تاکید کردند.
 
غلامرضا سازگار ضمن رد اینگونه مجالس و هرگونه فعالیت تفرقه آمیز میان مسلمانان، بر گرفتن جشن تاجگذاری امام زمان(ع) و خواندن مدح و ثنای اهل بیت در این مراسم تاکید کردند.
 
مرتضی طاهری در این خصوص گفت: اولا در اصل قضیه که تشکیک هست که این ایام مصادف با آن ماجرا مصادف هست یا نه! دوما امروزه به دلیل حساسیت هایی که هست و حفظ وحدت در جهان اسلام که از واجبات امروز است و طبق نظر بیشتر مراجع ما را از این کار نهی کرده اند.مسئله تبری چیز دیگری است و از فروعات دین ماست و ما همیشه زیارت عاشورا را خواهیم خواند.روز نهم ربیع روز تاج گذاری آقا امام زمان است و مردم باید این روز را جشن بگیرید و حالا در مراسم حتما ذکر علی بن ابی طالب هم گفته شود همانطور که پیامبر فرمودند مجالس خودتان را به ذکر علی بن ابی طالب مزین کنید یا جای دیگری که فرمودند ذکر علی عبادت است.
 
محسن طاهری نیز درخصوص برگزاری مراسم عیدالزهرا(س) گفت: وقتی همه مراجع نظرشان این است که برگزاری چنین مراسمی درست و به صلاح نیست، ما کسی نیستیم که بخواهیم در این زمینه نظر بدهیم و از نظر این بزرگان تبعیت می کنیم.
وی افزود: بنده بررسی کردم و متوجه شدم تقریبا نظر همه علما و مراجع این است که این مراسم به صلاح جامعه و نظام نیست و حتی حضرت آیت الله وحید هم که بسیار در زمینه برگزاری مراسم شهادت حضرت زهرا(س) حساس هستند نیز نظرشان همین است که برگزاری مراسم عیدالزهرا(س) صحیح نیست؛ لذا حتی اگر قرار بر برابری کفه تولی و تبری هم باشد این بزرگواران نیز نظرشان بر عدم برگزاری این مجالس است.
این مداح اهل بیت(ع) در انتها گفت: برادران بنده هم سال ها است که در چنین مراسماتی شرکت نمی کنند.
 
روح الله بهمنی نیز ضمن مخالفت شدید با این گونه مجالس تاکید کردند ما باید طبق نظر حضرت آقا و ولی امر مسلمین عمل نماییم و از هرگونه تفرقه افکنی بین مسلمین پرهیز کنیم چرا که جنایتکاران تکفیری استنادشان به این گونه مراسم ها هست.
وی در ادامه افزود: جشن مولودی امام زمان که در آن مدح ذوات مقدسه اهل بیت شود جایگزین بسیار مناسبی برای اینگونه مراسم ها است و ما یادمان نرود که ذکر علی علیه السلام خاری است در چشم دشمنان اسلام.
 
حسن خلج درباره مراسم های این مناسبت گفت بهتر است چنین برنامه هایی به مدح اهل بیت علیهم السلام برگزار شود. 
 
سید مهدی حسینی هم گفت: امام زمان علیه السلام فرمودند در زمان غیبت مراجعه کنید به علما و ماهم دین را از پدرانمان نگرفته ایم بلکه از علما گرفته ایم و این علما بوده اند که اسلام ناب محمدی را در طول دوران تاریخ برای ما حفظ کرده اند .حال اگر این علما بفرمایند که ما از این به بعد برای ابا عبدالله سینه هم نزنیم ما نمی زنیم . چه برسد به این گونه مجالس که باعث وهن تشیع است .البته اگر کسی قلبا نسبت به دشمنان اهل بیت تبری نداشته باشد شیعه نیست و به قول آیت الله بهجت محتوای این مراسم ها  مناقب اهل بیت و مدح و ثنای این بزرگواران باشد.


      

آمریکا حق ندارد درباره حقوق بشر حرف بزند / بعضی از تکیه ما بر حو


هزاران نفر از مردم قم در سالروز قیام 19 دی با رهبر انقلاب، دیدار نمودند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
 
هزاران نفر از مردم قم در سالروز قیام 19 دی با رهبر انقلاب، دیدار نمودند.

  خلاصه بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز قیام 19 دی به شرح زیر است.

** رهبر انقلاب در دیدار مردم قم: ما این همه در باب حوادث 9 دی تکیه کردیم روی بصیرت -و بعضی خوششان نیامد- به خاطر این است که بصیرت اگر نبود ایمان ممکن است انسان را به بیراهه بکشاند.

** عمل صالح بر اساس ایمان راسخ و درست و ایمان همراه با بصیرت و تداوم و استقامت اگر بود پیروزی حتمی است. اینهایی که پیروز نمیشوند یکی از اینها را ندارند

** دشمنان خیال میکنند که تحریم کردند و ایران مجبور به مذاکره شد. نه! ما قبلا هم اعلام کرده ایم در موضوعات خاص که مصلحت بدانیم با این شیطان برای رفع شرش مذاکره میکنیم. یکی از برکات مذاکرات این بود که دشمنی آمریکا با ایران و ایرانی و اسلام برای همه روشن شد.

** توصیه ام به مسئولان این است که برای رفع مشکلات کشور به نیروی درونی کشور توجه کنند ونباید چشم به بیرون دوخت. البته شکی نیست که مسائل بیرون را باید حل کرد/منتها امید ما به درون کشور باشد،این است که کشور را بیمه میکند.

** هر کس دیگری که درباره حقوق بشر حرف بزند آمریکاییها حق ندارند حرف بزنند/دولت آمریکا بزرگترین نقض کننده حقوق بشر در دنیاست/یکی از وعده هایی که این آقا در انتخابات داد این بود که زندان گوانتانامو را تعطیل میکند؛آیا تعطیل شد؟

** رژیم صهیونیستی به پشتوانه آمریکا است که این همه شرارت میکند. فلسطین و غزه در چه حالیست؟ احوال مردم غزه را مردم دنیا نمیدانند؟ بیمار محتاج روی زمین مانده است و داروهای ابتدایی در اختیار او قرار نمیگیرد، چون آمریکا پشت سر این رژیم غاصب است. اینها ظلم نیست؟ اینها شرم نمیکنند درباره حقوق بشر حرف میزنند؟

** مشروح بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است.

حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (پنج‌شنبه) در دیدار هزاران نفر از علما، فضلا، روحانیون و قشرهای مختلف مردم قم، یکی از ابعاد مهم حادثه 19 دی سال 1356 را اقدام و عمل، با تکیه بر ایمان راسخ و همراه با بصیرت، و در سخت ترین شرایط، دانستند و تأکید کردند: مهمترین درس حادثه 19 دی قم، این است که برای عبور از مشکلات باید با ایمان راسخ و بصیرت نسبت به دشمن و فراموش نکردن دشمنی او، بر توانایی ها و ابتکارهای داخلی ملت و استعدادهای جوان تکیه کرد و چشم به خارج ندوخت.
حضرت آیت الله خامنه ای در این دیدار که همزمان با سی و ششمین سالگرد قیام تاریخی مردم قم در 19 دیماه سال 1356 برگزار شد، با اشاره به یکی از آیات سوره روم قرآن کریم که خداوند نصرت و یاری مؤمنین را، حقی بر عهده خود می داند، گفتند: وعده حتمی خداوند متعال در این آیه، مربوط به شرایطی است که مؤمنین هیچ روزنه امیدی در مقابل جبهه عظیم دشمنان نداشتند و آن روزی هم که مردم و جوانان و طلاب قم برای دفاع از امام (ره) و پرچم برافراشته مبارزه بر ضد طاغوت، به خیابانها آمدند و خون آنها بر زمین جاری شد، هیچکس تصور نمی کرد که این حادثه، چنین تأثیر و برکتی خواهد داشت. ایشان تأکید کردند: اگر ایمان راسخ، با بصیرت، اقدام و عمل، و استقامت و ایستادگی همراه شود، نصرت الهی قطعی خواهد بود.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اگر در مواردی نصرت الهی شامل حال مؤمنین نمی شود، به دلیل ضعف ایمان یا غلط بودن ایمان و یا ایمان بدون بصیرت است زیرا نداشتن بصیرت همچون نداشتن چشم است و فردی که چشم ندارد، راه را تشخیص نمی دهد و به بیراهه می رود.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: علت اینکه بنده بر موضوع بصیرت در حوادث 9 دی تأکید فراوان داشتم به همین علت است.

ایشان علت پیروز نشدن حرکت و قیام برخی ملتها را، نبود برخی شرایط تحقق نصرت الهی دانستند و تأکید کردند: ملت ایران توانست همه این شرایط اعم از ایمان راسخ، بصیرت، اقدام و ایستادگی را فراهم کند زیرا راهنمای صادق و ماهری همچون امام خمینی (ره) داشت که فقیهی آگاه به مسائل جهان، بریده از مطامع و منافع مادی شخصی و آگاه به کتاب و سنت بود.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر لزوم تأمل در گذشته و درس گرفتن از نقاط قوت و ضعف آن، خاطرنشان کردند: کسی نباید دچار این توهم شود که دشمنان انقلاب اسلامی، امروز از دشمنی خود منصرف شده اند.
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: البته ممکن است هر دشمنی ناچار به عقب نشینی شود ولی نباید از دشمن و جبهه دشمن غافل شد و نباید لبخند دشمن را جدی گرفت و فریفته آن شد.
ایشان با تأکید بر اینکه هیچگاه نباید هدف را فراموش کرد، گفتند: هدف جمهوری اسلامی ایران، رسیدن به آرمانهای اسلام یعنی پیشرفت مادی و معنوی بشر است و رسیدن به این هدف والا جز با ایمان راسخ و بصیرت در مسائل جاری و غافل نشدن از دشمن، امکان پذیر نیست.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: اینکه بنده بارها گفته ام افق نظام جمهوری اسلامی ایران روشن است، به این دلیل است که مردم ما دارای ایمان، بصیرت و دشمن شناسی و همچنین دارای روحیه کار و ابتکار هستند.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: در کدام مسئله بوده است که جوانان ما وارد شده و نتوانسته باشند، موضوع را حل کنند. هر جا زیر ساخت آماده ای بوده است، جوانان ما به پیش رفته اند و همه اینها، به برکت استعداد و توانایی است که خداوند متعال در این ملت قرار داده است.
ایشان افزودند: توصیه همیشگی من به مسئولین این است که برای رفع مشکلات کشور باید به نیروی درونی توجه شود و چشم به بیرون دوخته نشود.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه هیچ شکی در حضور فعالانه در عرصه خارجی و بین المللی نیست، خاطرنشان کردند: اما باید امید ما به پشتیبانی و کمک الهی و نیروی داخلی ملت و کشور باشد و همین نگاه است که کشور را بیمه خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای در ادامه به اشتباه همیشگی دشمنان در شناخت نادرست از ملت ایران اشاره کردند و افزودند: دشمنان ما امروز به گونه ای صحبت می کنند که گویا ملت ایران بر اثر فشار تحریم ها، دستهایش را بالا برده و تسلیم شده است، در حالیکه باز هم اشتباه می کنند زیرا این ملت، ملتی نیست که دستهایش را به علامت تسلیم بالا ببرد.
ایشان با تأکید بر اینکه ملت ایران، در شرایط سخت تر از امروز نیز تسلیم نشد، خاطرنشان کردند: نمونه واضح و غیرقابل انکار این حقیقت، در 8 سال دفاع مقدس است که همه قدرتهای جهانی و شرق و غرب آن روز، به صدام مجرم کمک کردند تا بر ضد ملت و کشور ایران اقدام کند اما بواسطه عزم و ایمان راسخ و تصمیم قاطع ملت برای صحنه آوردن توانایی های داخلی، نصرت الهی محقق شد و گره ها یک به یک باز و رژیم بعث و حامیانش با بی آبرویی بین المللی مجبور به عقب نشینی شدند.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: امروز هم رفع مشکلات تنها از طریق مقابله با دشمنی های دشمنان بواسطه ایستادگی ملت و تکیه بر توانایی های داخلی، و اعتماد به خداوند متعال امکان پذیر است.
ایشان افزودند: وقتی دشمن با ملتی مصمم و مقاوم مواجه می شود، چاره ای جز عقب نشینی نخواهد داشت و این تصور که ملت ایران به دلیل فشار تحریم ها به پای میز مذاکره آمده، یک اشتباه محض است و ملت ایران این اشتباه دشمنان را به هم خواهد زد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ما قبلاً هم اعلام کرده بودیم که نظام جمهوری اسلامی ایران، در موضوعات خاصی که مصلحت بداند، با این شیطان، برای رفع شرَ او و حل مشکل،  مذاکره خواهد کرد.
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه یکی از برکات مذاکرات اخیر، روشن شدن دشمنی مسئولان آمریکایی با ایران و ایرانی، و اسلام و مسلمین بود، گفتند این موضوع، در لحن ها و حرفهای مقامات امریکایی، در هفته های اخیر، کاملاً مشهود بود و همه دیدند.
ایشان افزودند: اگر امریکایی ها در موضوعی اقدام نمی کنند، علت آن، ناتوانی آنها است و نه عدم دشمنی. آنها گفتند اگر می توانستیم تار و پود صنعت هسته ای ایران را جدا می کردیم اما نمی توانیم. آری، آنها نمی توانند چون ملت ایران اراده کرد، روی پای خود بایستد و ابتکار و توانایی خود را به میدان بیاورد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: مذاکرات اخیر، هم دشمنی امریکا را نشان داد و هم ناتوانی آنها را.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به ادامه اظهارات کینه جویانه شخصیت ها و محافل سیاسی و مطبوعاتی امریکا بر ضد نظام اسلامی و ملت ایران، از جمله ادعاهای آنها درخصوص موضوع حقوق بشر، خاطرنشان کردند: هرکسی هم که درباره حقوق بشر حرف بزند، امریکاییها حق ندارند حرف بزنند زیرا دولت امریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است.
ایشان با اشاره به پشتیبانی و حمایت مستمر امریکا از رژیم غاصب صهیونیستی و ظلم و شرارت این رژیم بر ضد مردم فلسطین از جمله مردم مظلوم غزه و جلوگیری از رسیدن کمترین امکانات غذایی و پزشکی به این مردم گفتند: آیان این موارد، ظلم و تخلف از حقوق بشر نیست. آیا در چنین شرایطی  این ها شرم نمی کنند که نام حقوق بشر را بر زبان می آورند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وعده انتخاباتی رئیس جمهور امریکا مبنی بر تعطیلی زندان گوانتانامو و عمل نکردن به این وعده بعد از گذشت پنج سال، خاطرنشان کردند: حمله هواپیماهای بدون سرنشین امریکا به مردم پاکستان و افغانستان و هزاران جنایات دیگر و همچنین شیوه های ناشناخته جنایتهای آنها در جهان، نشان دهنده ماهیت واقعی و ضد حقوق بشری امریکا است.
حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: ما مدعی امریکا و بسیاری از دولتهای غربی درخصوص نقض حقوق بشر هستیم و ما گریبان آنها را در پیشگاه دادگاه افکار عمومی دنیا می گیریم و آنها پاسخی ندارند.
ایشان خاطرنشان کردند: ملت ایران با تکیه بر خداوند متعال، از همه موانع عبور خواهد کرد و به اهداف والای خود خواهد رسید.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، جایگاه مردم قم را در دوران مختلف بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بویژه مقاطع حساس، برجسته و ممتاز دانستند و تأکید کردند: قم به عنوان مرکز روحانیت شیعه و اسلام، نماد عظمت جمهوری اسلامی ایران است.



      

هفت نصیحت حکیمانه امام علی(ع)


امام علی علیه‌السلام در حدیثی ارزشمند هفت نصیحت و پند حکیمانه و ماندگار را بیان فرموده‌اند.  
امام علی علیه‌السلام در حدیثی ارزشمند هفت نصیحت و پند حکیمانه و ماندگار را بیان فرموده‌اند.

 امیرالمومنین امام علی(درود خدا بر او)، در نصیحتی ماندگار فرمودند: 
با سکوت بسیار، وقار انسان بیشتر شود

با انصاف بودن، دوستان را فراوان کند

با بخشش، قدر و منزلت انسان بالا رود

با فروتنی، نعمت کامل شود

با پرداخت هزینه‌‏ها، بزرگی و سروری ثابت گردد

وروش عادلانه، مخالفان را درهم شکند

با شکیبایی در برابر بی‏‌خرد، یاران انسان زیاد گردند. 

متن حدیث: 

وَ قَالَ علیه السلام بِکَثْرَةِ الصَّمْتِ تَکُونُ الْهَیْبَةُ وَ بِالنَّصَفَةِ یَکْثُرُ الْوَاصِلُونَ وَ بِالْإِفْضَالِ تَعْظُمُ الْأَقْدَارُ وَ بِالتَّوَاضُعِ تَتِمُّ النِّعْمَةُ وَ بِاحْتِمَالِ الْمُؤَنِ یَجِبُ السُّؤْدُدُ وَ بِالسِّیرَةِ الْعَادِلَةِ یُقْهَرُ الْمُنَاوِئُ وَ بِالْحِلْمِ عَنِ السَّفِیهِ تَکْثُرُ الْأَنْصَارُ عَلَیْهِ 
 

«نهج البلاغه، حکمت224»


      
<      1   2